علمی-اجتماعی
شنبه 30 آذر 1392برچسب:, :: 13:12 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی
در گیلان و مازندران کونوس های رسیده را در آب و نمک می ریزند می گذارند تا کونوس تازه و آبدار باشد تا در زمستان و شب چله بخورند. آن زمانها این طور نبود که میوه در همه ی فصول سال پیدا باشد. در نتیجه کونوس ها را می کندند و در پشت بامها بر روی کلوش همان ساقه برنج می ریختند و رویش را نیز با کلوش می پوشاندند تا در تمام مدت سال میوه داشته باشند. همین طور خوج و انواع گلابی را نیز به همین ترتیب نگه می داشتند..در فصل پاییز، ازگیل خام را در خمره می ریزند، خمره را پر از آب می کنند و کمی نمک هم به آن می افزایند و در خم را می بندند و در گوشه یی خارج از هوای گرم اتاق می گذارند، ازگیل سفت و خام، پس از مدتی پخته و آبدار و خوشمزه می شود. آوکونوس (ازگیل) در اغلب خانه های گیلان تا بهار آینده یافت می شود و هر زمان هوس کنند ازگیل و تازه و پخته را از خم بیرون می آورند و آن را با گلپر و نمک در سینه کش آفتاب می خورند.

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





    درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید.
    آخرین مطالب
    آرشيو وبلاگ
    پیوندهای روزانه
    پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان علمی-اجتماعی و آدرس shamila.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





    نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 482
بازدید دیروز : 28
بازدید هفته : 524
بازدید ماه : 2145
بازدید کل : 3548853
تعداد مطالب : 14893
تعداد نظرات : 281
تعداد آنلاین : 1

<>